Doç. Dr. Nergiz HÜSEYİNOĞLU Nöroloji(Beyin ve Sinir hastalıkları) ve Uyku hastalıkları Uzmanı is a Neurologist located in 38010 Melikgazi/Kayseri. It is one of the 34 neurologists in Turkey. Address of Doç. Dr. Nergiz HÜSEYİNOĞLU Nöroloji(Beyin ve Sinir hastalıkları) ve Uyku hastalıkları Uzmanı is 13, 38010, 38010 Melikgazi/Kayseri, Turkey. Website of Doç. Dr. Nergiz HÜSEYİNOĞLU Nöroloji(Beyin ve Sinir hastalıkları) ve Uyku hastalıkları Uzmanı is http://www.nergizhuseyinoglu.com/. Doç. Dr. Nergiz HÜSEYİNOĞLU Nöroloji(Beyin ve Sinir hastalıkları) ve Uyku hastalıkları Uzmanı can be contacted at +90 531 283 21 77. Doç. Dr. Nergiz HÜSEYİNOĞLU Nöroloji(Beyin ve Sinir hastalıkları) ve Uyku hastalıkları Uzmanı has quite many listed places around it and we are covering at least 59 places around it on Asia-Places.com. Doç. Dr. Nergiz HÜSEYİNOĞLU Nöroloji(Beyin ve Sinir hastalıkları) ve Uyku hastalıkları Uzmanı is rated 5 (out of 5 stars) by 12 reviewers on the web.

Some of the places around Doç. Dr. Nergiz HÜSEYİNOĞLU Nöroloji(Beyin ve Sinir hastalıkları) ve Uyku hastalıkları Uzmanı are -

Dost Zuccaciye (Store) Örnekevler, 4. Cad./1. Sok. No:27, 38010 Kocasinan/Kayseri, Turkey (approx. 211 meters)
Beltan Hirdavat (Hardware store) Örnekevler, 815 Sok. No:19, 38010 Kocasinan/Kayseri, Turkey (approx. 211 meters)
Memorial Kayseri Hastanesi (Hospital) Örnekevler Mah. Salih Avgun Paşa Cad, Temizel Sk. No: 13, 38010, Turkey (approx. 215 meters)
Proton (Car dealer) Örnekevler, Salih Avgun Paşa Cad. Kılıçer Apt. No:3/C, 38010 Kocasinan/Kayseri, Turkey (approx. 211 meters)
Shell (Petrol Pump) İstasyon, Kocasinan Bulvarı, Çevre Yolu No:4, 38080 Kocasinan, Turkey (approx. 316 meters)
Kayseri Boğaziçi Anadolu Lisesi (School) Gevhernesibe, Menekşe Sk. no: 11, 38010 Kocasinan/Kayseri, Turkey (approx. 199 meters)
Tomarza Halk Egitim Merkezi (Art school) Yavuz Selim Mah, Yavuz Selim Cad No:26, 38110 Kocasinan/Kayseri, Turkey (approx. 235 meters)
Kayseri Boğaziçi Anadolu Lisesi (School) Gevhernesibe, Menekşe Sk. no: 11, 38010 Kocasinan/Kayseri, Turkey (approx. 199 meters)
Yapı Kredi Bankası ATM (ATM) Hacı Saki, Kayseri Devlet Hst., 38010 Kocasinan/Kayseri, Turkey (approx. 203 meters)
Şekerbank ATM (ATM) Kocasinan, Sanayi Mah., Atatürk Bulvarı Hastane Caddesi No: 78, Kayseri, Turkey (approx. 196 meters)

Within less than half a Kilo meter of Doç. Dr. Nergiz HÜSEYİNOĞLU Nöroloji(Beyin ve Sinir hastalıkları) ve Uyku hastalıkları Uzmanı, you can also find Yapı Kredi Bankası ATM, Denizbank ATM, Örnekevler, TCDD Kayseri Gar, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Tıp Kliniği, Kayseri IVF Center, RTS Almet Diyaliz Merkezi, Ömür Hastanesi, Ömür Hastanesi, Proton, Kayseri Devlet Hastanesi, Yapı Kredi Bankası ATM, Allianz, Anadolu Et Lokantası, Anadolu University Open Education Faculty Kayseri Bureau, TCDD Kayseri Gar, AÖF KAYSERİ KOCASİNAN BÜROSU, Memorial Kayseri Hastanesi, TCDD Kayseri Gar, Kayseri Devlet Hastanesi and many more.

Rating

5/5

Contact

http://www.nergizhuseyinoglu.com/

Address

13, 38010, 38010 Melikgazi/Kayseri, Turkey

Location

FAQs:

What is the contact Number of Doç. Dr. Nergiz HÜSEYİNOĞLU Nöroloji(Beyin ve Sinir hastalıkları) ve Uyku hastalıkları Uzmanı?

Contact number of Doç. Dr. Nergiz HÜSEYİNOĞLU Nöroloji(Beyin ve Sinir hastalıkları) ve Uyku hastalıkları Uzmanı is +90 531 283 21 77.

Does Doç. Dr. Nergiz HÜSEYİNOĞLU Nöroloji(Beyin ve Sinir hastalıkları) ve Uyku hastalıkları Uzmanı have website?

Yes, website of Doç. Dr. Nergiz HÜSEYİNOĞLU Nöroloji(Beyin ve Sinir hastalıkları) ve Uyku hastalıkları Uzmanı is http://www.nergizhuseyinoglu.com/.

What is rating of Doç. Dr. Nergiz HÜSEYİNOĞLU Nöroloji(Beyin ve Sinir hastalıkları) ve Uyku hastalıkları Uzmanı?

Rating of Doç. Dr. Nergiz HÜSEYİNOĞLU Nöroloji(Beyin ve Sinir hastalıkları) ve Uyku hastalıkları Uzmanı is 5 out of 5 stars.

What is the address of Doç. Dr. Nergiz HÜSEYİNOĞLU Nöroloji(Beyin ve Sinir hastalıkları) ve Uyku hastalıkları Uzmanı?

Address of Doç. Dr. Nergiz HÜSEYİNOĞLU Nöroloji(Beyin ve Sinir hastalıkları) ve Uyku hastalıkları Uzmanı is 13, 38010, 38010 Melikgazi/Kayseri, Turkey.

Where is the Doç. Dr. Nergiz HÜSEYİNOĞLU Nöroloji(Beyin ve Sinir hastalıkları) ve Uyku hastalıkları Uzmanı located?

Doç. Dr. Nergiz HÜSEYİNOĞLU Nöroloji(Beyin ve Sinir hastalıkları) ve Uyku hastalıkları Uzmanı is located in 38010 Melikgazi/Kayseri.

What is the Doç. Dr. Nergiz HÜSEYİNOĞLU Nöroloji(Beyin ve Sinir hastalıkları) ve Uyku hastalıkları Uzmanı?

Doç. Dr. Nergiz HÜSEYİNOĞLU Nöroloji(Beyin ve Sinir hastalıkları) ve Uyku hastalıkları Uzmanı is a Neurologist in Turkey

What is the Pincode of area in which Doç. Dr. Nergiz HÜSEYİNOĞLU Nöroloji(Beyin ve Sinir hastalıkları) ve Uyku hastalıkları Uzmanı is located?

Pincode of 38010 Melikgazi/Kayseri is 38010

Write a review

People also search for